Ingredientai:
- Miltai, 400 gramų
- Šokolado gabaliukai,170 gramų
- Sviestas,160 gramų
- Cukraus pudra,100 gramų
- Medus,40 gramų
- Kiaušiniai,2 vienetai
- Apelsinų sultys,25 gramai
- Nesaldinta kepinių kakava,10 gramų
- Apelsinų žievelės,1 arbatinis šaukštelis
- Druska,0,2 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai,0,5 arbatinio šaukštelio
- Vanilė.
Gaminimo eiga
- Dubenyje išsukame sviestą, cukraus pudrą, vanilę, apelsino žievelę ir medų iki purumo.
Įmaišome kiaušinius ir apelsinų sultis.
Atskirame dubenyje persijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Pamažu įmaišome sausus ingredientus į pirmąją tešlą, galiausiai suberiame ir šokolado gabaliukus. - Suformuojame dvi pailgas stačiakampes "dešras" ant kepimo popieriaus.
Dedame į šaldiklį, kad sustingtų, apie 30 minučių. Ištraukiame, supjaustome griežinėliais, juos paguldome ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos, paliekame apie 15 minučių, kad šiek tiek atitirptų ir kepame įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Lamaistas.lt